Hem > Uncategorized > Exit (s)

Exit (s)


Nu visar (s) sitt rätta ansikte. Som eftergift till islamiseringen av Sverige, så erbjuder man nu islamförespråkarna en svensk offentligt fridag i klass med våra övriga helgdagar. Så vilken kristen högtidsdag vill (s) ta bort för att ge åt islamisterna?

Broderskapsrörelsen, socialdemokratisk, har ju länge kämpat för att ge islamisterna förtur i olika frågor. Senast man ville något, ville man att islamisterna skulle få möjlighet att tacka nej till homosexuellas rätt i samhället i Sverige.

Nu är det Socialdemokraterna som helhet som frambär ”vårt” offer till islamismens altare.

Istället för att erbjuda en ledig dag i demokratins, frihetens eller arbetarrörelsens – eller varför inte jämställdhetens – anda, så väljer (s) att hänge sig åt religiositet. Detta stärker ytterligare den makt som religionen islam har i Sverige.

Tyvärr motverkar förslaget också en önskvärd sekularisering av vårt land. För vem vill ha Sharia-lagar här? Någon som vill se sin nästas hand avhuggen för att denne/denna av någon påståtts ha begått en stöld? Någon som vill se ett kärlekspar bli stenade? Någon som vill se en kvinna bli hängd i en lyftkran på grund av otillåten klädsel = jeans? Någon?

Socialdemokraterna tycks vara av denna åsikt, dock.

Så: vilka är partiledarna i Socialdemokraterna – egentligen? Någon som kan kolla bakgrund, politisk/religiös övertygelse, härkomst etc?

Tyvärr är också vänstern inne på en islamistisk väg. Vänstern talar om ”rasism” och hur denna ska bekämpas. Men vad är ”rasism” enligt vänstern? Jo: motstånd mot islamiseringen av väst.

Antar att (s) i nästa val, såsom i det senaste, söker stöd bland till landet inkomna muslimer. Således fiskar man i outsägligt grumliga vatten. Vilken riktig sosse förespråkar sharia? Någon?

Vill passa på att tacka USA för att man äntligen fått bort ett drägg från jordens yta: Osama bin Ladin. Så länge USA är starkt, så kan vi lita på att väst får behålla sin sekulära demokrati, sin frihet och sin kultur.

Ser fram emot nästa val.

Expressen,
SvD,
DN

Annonser
 1. anna
  2 maj, 2011 kl. 21:58

  FÖRBANNADE SOSSEKÄRING, EN SKAM FÖR HELA PARTIET!

  • 2 maj, 2011 kl. 23:49

   Håller med dig! Min farfar var en av de som drog igång socialdemokraterna på sin tid, i början av 1900-talet. Självklart hade han helt andra mål än det som (s) har idag./MVH Nymax

 2. 25 februari, 2018 kl. 14:19

  Right now it sounds like BlogEngine is the best blogging platform out there right now.
  (from what I’ve read) Is that what you’re using on your blog?

 1. 24 november, 2011 kl. 04:04
 2. 4 juni, 2017 kl. 23:18

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: