Hem > Uncategorized > Isla(m)ist i Riksdagen

Isla(m)ist i Riksdagen


Uppdaterad 2010-09-28

.

Moderaterna har fått ett något märkligt tillskott i riksdagen. Frågan är om moderaternas nye riksdagsman ens stödjer moderaternas politik.

Moderaternas nye spjutspets är den islamiske moderaten Abdirisak Waberi från Göteborg. Han är rektor för den islamiska religiösa friskolan Römosseskolan i Göteborg, som RFSU beskrivit i Ottar 2006: ”Med koranen i klassrummet” varur framgår de mest häpnadsväckande fakta. Humanisterna har också skrivit om detta: Religiösa friskolor hotar demokratin 2009.

Waberi är också ordförande i Islamiska förbundet, som har haft en del kontroverser och velat slänga ut interna kritiker: ”Hot mot kritiska i Islamiska förbundet

Nå, en islamist är någon som vill införa och sprida islam. Inte nödvändigtvis med våld. Även om det förordas i urkunderna. Samtidigt förordas tålamod, där så är lämpligt – att se tiden an och arbeta för islamiseringen. Man får också använda lögner, om det gynnar islam. Alla vägar bär till Rom.

Islamister vill inte integrera sig. De vill ha särbehandling. De vill införa Sharia-lagar. De vill vara OLIKA.

Vill Moderaterna det också?

Vi har redan fått lite märkliga nya lagar som tillåter barnmisshandel. Se ”Kräv barnens rätt”.

.
Så: vad förordar Waberi?

Jämställdhet? Glöm det.

Waberi förordar följande:

Rangordning mellan man och kvinna – mannen är överordnad.
Mannen ska alltid få sista ordet.
Mannen har det generella ansvaret.
Mannen får slå kvinnan- ett lätt slag som symbolisk åtgärd av typ ”Aja-baja”. Som vore kvinnan ett barn som ska uppfostras.
Mannen är den som har rätt att verkställa skilsmässa, även om kvinnan får begära det.
Mannen har rätt att ta 4 hustrur. Kvinnan måste hålla sig till 1 man.
Pojkar ärver 2/3. Flickor ärver 1/3.

Varför det? Jo: Koranen anger detta.

Vill ni veta mer om Moderaternas partiprogram bör ni tydligen läsa Koranen. Där står ALLT. Om våldsmetoder, synen på ”otrogna” osv.
Här ett axplock: ”Islam för dhimmis” publicerat på sajten exmuslim.

Hittat på nätet: en film med Waberi och hans meningsfränder. Tyvärr har vi inte hittat originalet till detta SvT-inslag. I den här versionen har man klippt in tydliggörande textskyltar och i slutet en uppmaning (det märks dock tydligt var klippen är inlagda, liksom övertext). Ha överseende.


Notera Waberis yttrande i filmen: ”Muhammed slog aldrig någon. Aldrig.”

Som modern, upplyst människa frågar man sig: hur vet du det, Waberi? Var du där?

Moderaterna har tappat huvudet. Ska (m) styra Sverige? Å SHIT!

Alliansen har tappat 60 000 kristna väljare.

.
Notera
att Waberi och andra islamförespråkare ingår i ”ett
nätverk av väletablerade organisationer med företrädare som ofta deltar i den offentliga debatten och som har goda relationer till myndigheter, riksdag och regering.” Aha! Ett Liljeholmens börjar sticka upp.

Troligen som ett försök att hålla islamistiska strömningar i Sverige lugna så har man utökat samarbetet med dessa grupper.  Exempelvis ska polisen värva studenter i Islamiska Förbundets moské i Stockholm – kan det inte bli motsättningar mellan svensk jämställdhetslag och islams syn på kvinnan som underordnad? När nu islamister vill bli särbehandlade? Hört talas om våldtäktsanmälningar som inte registreras? Inte följs upp?

Här har Moderaterna och Alliansen riktigt satt Sverige på pottan.

Liksom de kyrkor och religiösa rörelser som i hopp om fortsatt fred nu delar både lokaler och religiösa högtider med islamiska rörelsen.


”Antirasister” kräver segregation

Skribenterna på dagens SvD opinion kräver att integration avskaffas. ”Ett grundläggande antagande i integrationspolitiken är att det finns skillnader i samhället som inte är önskvärda. Därför skapar dagens integrationspolitik ett vi och dom-tänkande” menar man.

Integrationspolitiken ”är ett hinder för en mångkulturell vision”. Sug länge på den.

Tala samma språk och följa samma lagar behöver man inte tycker tydligen dessa ”antirasister”. Istället ska man förbli så OLIKA SOM MÖJLIGT.

Precis som Aftonbladets Jan Helin hävdar. ”Vi gillar OLIKA”.

MEN: Skulle inte just OLIKA skapa ett vi- och dom-tänkande, debattörerna? Var är logiken? Att gilla läget även om kulturer krockar så att människor blir fysiskt och psykiskt lidande. Vi gillar att bli illa behandlade?

.
Islams syn är ett tydligt Vi- och dom-tänkande
. Kanske det tydligaste i modern tid. Islams trogna är bäst (VI). Vi andra (DOM) är  bara otrogna hundar, oss kan man behandla som man vill. Islams anhängare är det nya herrefolket. Vi andra har att underkasta oss. Åsåg en SvT-debatt där skillnaden blev tydlig: den islamiska islamrättighetsförespråkaren Fatima Doubakil, MMR, debatterade på ett sätt som endast den kan som är övertygad om sin egen överhöghet: aggressivt, nedlåtande, ohörsamt och ständigt överröstande sina meningsmotståndare. Med sig hade hon den mera väst-stylade Alev Akbas, som utsatte den klartänkte och analytiske Dick Erixon för  anklagelsen att ”det är såna som du som skapar ett ‘vi’ och ett ‘dom'”. Som en sann islams ambassadör i västvärlden.

Ingen annan invandrad grupp kräver denna typ av särbehandling. Kultur kan man bära  med sig i ett mångfaldssamhälle utan att ha egna lagar och kräva egna villkor som inkräktar på det svenska samället. Först när man har ett gemensamt språk och  gemensamma lagar kan man bli ett folk.

Vi och dom-tänkande. Var det inte så Reinfeldt formulerade sig när han sanktionerade våldet mot Sverigedemokraterna? Se ”Partiledare FÖR politiskt våld”.

Tala om att ”fiska i grumliga vatten”.

Broderskapsrörelsen säger att 9 av 10 muslimer röstar på (s). Sahlin markerar alltså största möjliga avstånd till (guess who). Och kallar det ”ansvarstagande”.

Inte konstigt att Sverigedemokraterna är så förföljda. De är ju öppet ANTI-islamistiska. SD kräver också assimilering av invandrarna till det svenska samhället på samma sätt som skett naturligt tidigare, när invandringen var naturligt låg.

* SD är anti-islamistiska, förföljda och utsatta för våld: senast en medlem med rötter i mellanöstern som misshandlats och knivskurits av andra från mellanöstern
* Reinfeldt har islamistiska partimedlemmar och sanktionerar våld mot SD – helt i linje med Koranen.

Slutsats?

.
Nu blir allt tydligt.

Sambandet ”antirasism” – islamism.
”Mångkultur” – kraven på särbehandling.
”Vi gillar OLIKA” – krav på införande av Sharia-lagar.
”Islamofobi” – islamisering.
”Främlingsfientlig” – massinvandring, främst från Mellanöstern

Vilka tjänar mest på massinvandring? Fundera på det.

Dessutom gömd statistik om våldsbrott korrelerat till invandring.

Undrar vilka påtryckningsmetoder man har.

.
Intressant.

.

Relaterad info (uppdaterad 2010-09-28):

Slaget om muslimerna
Människor och tro: Hur röstade de kristna väljarna (idag i P1)
Socialdemokraternas oheliga röstfiske (2006):
– Man närmar sig en sorts apartheid.
Där man ska definiera olika typer av människor inom nationalstaten.
– Målet är att med demokratin på sikt islamisera samhället.
– Man ska etablera relationer med olika makthavare för att gradvis utöka inflytandet för islam i ett samhälle.
– Utåt är man ”demokratisk” och ”jämställd” men agendan är given. Sharia ska införas.

Islams makt – dansk debattbok kritiserar Sverige
Kurt Westergaard ångrar inte  muhammedkarikatyren
Fem år med profeten (kultur och yttrandefrihet efter teckningarna)
Tyskt invandringsbesked från Angela Merkel
Carl Rudbeck: Priset för friheten
Dick Erixons blogg – vart har han tagit vägen, förresten?
Debattinlägget ”Dags att skrota integrationspolitiken” av
Ola Karlman, ordförande Ungdom mot rasism och Anton Landehag, vice ordförande Ungdom mot rasism, SvD Brännpunkt idag. Obekant om dessa två unga skribenter är ”omvända” till islam (en del är ju det).

DN, DN,  DN, SydSv, SydSv, GP, GP, GP, ab

Annonser
 1. tommy vilfordson
  25 september, 2010 kl. 20:25

  mycket bra !!!!!

  • 25 september, 2010 kl. 20:30

   Tackar ödmjukast.

 2. bØRGE jØRGENSEN-dAHL
  25 september, 2010 kl. 22:10

  Har svenskene ikke lest ”RECOMMENDATION 1162 (1991)[1]
  on the contribution of the Islamic civilisation to European culture”? Det var i forlengelsen av oljekrisen på 70-tallet at europeerne solgte seg til islam. Antagelig som motytelse for oljen. En norsk politiker stemte i mot. Hvordan stemte svenske representanter? Les bøkene til Oriana Fallaci, spesielt ”Sinnet og stoltheten”. Problemet er ikke islamifiseringen eller mer eller mindre nazipregede partier men de ”idiotene” vi selv stemmer inn til å styre oss og som fører en politikk uten å spørre velgerne om det er den politikken vi vil ha.
  Dessverre – det hele er vår egen skyld eller deres skyld som til tross for at de ser hvor galt det bærer avsted, likefullt fortsetter å stemme på de samme politikerne. Slik begår folket sitt selvmord.

  • 25 september, 2010 kl. 22:54
  • 25 september, 2010 kl. 23:32


   Oriana Fallaci From Wikipedia, the free encyclopedia Oriana Fallaci

   Oriana Fallaci (29 June 1929 – 15 September 2006) was an Italian journalist, author, and political interviewer. A former partisan during World War II, she had a long and successful journalistic career.

   She interviewed many internationally known leaders and celebrities such as the Sheikh Mujibur Rahman, Dalai Lama, Henry Kissinger, the Shah of Iran, Ayatollah Khomeini, Deng Xiaoping, Willy Brandt, Zulfikar Ali Bhutto, Walter Cronkite, Muammar al-Gaddafi, Federico Fellini, Sammy Davis Jr, Nguyen Cao Ky, Yasir Arafat, Indira Gandhi, Alexandros Panagoulis, Archbishop Makarios III, Golda Meir, Nguyễn Văn Thiệu, Haile Selassie, Sean Connery and Lech Wałęsa.

   After retirement, she returned to the spotlight after writing a series of articles and books critical of Islam and Arabs that aroused both support as well as controversy and accusations of racism and intolerance.

 3. Micke
  26 september, 2010 kl. 03:29

  Jag kan förstå att alliansen vill ha de islamska rösterna. Får Alliansen muslimerna så är socialdemokraterna faktiskt helt körda, det är en bra taktik, men moderaterna kan då gå samma öde som socialdemokraterna

  • 26 september, 2010 kl. 03:56

   Risken finns 🙂

 4. LP
  26 september, 2010 kl. 12:49

  Bra, bra!

  En liten invändning bara. Du använder begreppet ”islamist”.

  Jag förstår att man måste göra det ibland av praktiska skäl. Det är ett sätt att beteckna de som vill genomföra islam mer eller mindre fullt ut, till skillnad från de som felaktigt kallas muslimer pga att de kommer från muslimska länder eller har muslimska föräldrar, men kanske inte alls utövar islam själv. Ibland kallar man de sistnämnda ”sekulära muslimer” men det är naturligtvis en motsägelse i sig och ett värdelöst begrepp.

  Vi har alltså:

  1. Islam
  2. Islamister/Islamism
  3. Muslimer

  Jag vill själv antingen avskaffa begreppet ”Muslimer” eller begreppet ”Islamister/Islamism”. Islam kan nämligen inte förstås som något annat än en politisk ideologi. Det är inte en etnisk grupp och inte heller en andlig/filosofisk inriktning som främst är till för att brottas med och vrida på så man kommer till insikt med livets eviga frågor. Det är framförallt en simpel ideologi där man kan finna (ofta stupida) svar på hur nästan allt skall skötas, från det minsta som borde vara helt privat till det största som global politik.

  Alla ”muslimer” som utövar islam halvhjärtat kan inte jämföras med tex de kristna som inte lever strikt efter Bibeln. Det finns helt enkelt inte samma tradition och praktik att luta sig mot, och tydligheten i islam är långt större än den inom kristendomen. Därmed inte sagt att kristendom inte kan användas i politiska syften, men det går helt enkelt inte att göra en rak jämförelse mellan islam och kristendom i det avseendet, vilket också historien har visat oss.

  Vi bör därför sluta att gå med på de begrepp som är skapade för att dölja vad islam verkligen är. Vi bör också sluta att beteckna människor som muslimer och kristna etc, om de inte verkligen bekänner sig.

  • 26 september, 2010 kl. 15:23

   Skiljer på ”islam” och ”muslimer” i görligaste mån, för att fokusera på själva religionen istället för på människor som blivit födda in i eller frivilligt underkastat sig religionen. Ibland blir det ”islamer” – ja, vad gör man inte? Om man inte bekänner sig till någon religion så slipper man kalla sig något religiöst alls. Praktiskt, egentligen.

   Islam är ju, enligt fundamentalisterna, både religion och politik. Sekulärt olämpligt. Ännu värre nu när Kina hjälpt islamländerna att klubba igenom en blasfemiparagraf i FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna.

   Muhammed, som uppfann religionen, lär ha varit en krigisk person som erövrade makt med både piska och morot. Därav, sannolikt, våldsideologin i islam. Liksom det nästan övertydliga avståndstagandet till andra läror. Läste någonstans att islam är ett hopkok av dåtida persisk måne-/stjärnareligion och judendom. Den tidigare användes för att lättare bemästra erövrade regioner och den senare för att lättare kunna bedriva handel med judar.

   Ser man på islamismens verkningar fram till idag kan man exempelvis se hur bilder av Krishna övergått till att föreställa Muhammed. Det gäller att infiltrera och erövra.

 5. mc
  31 oktober, 2010 kl. 23:37

  JO – svenskar som åker till muslimsk land drillas i – kläd dej som arab – kvinnor täck håret – knäna osv – men här lämnar vi VÅR KULTUR bort till alla ISLAMISTER helt friviligt – event. med silverfatt. Om 20 år har ”DOM” majoritet – kedje växten – 6barn – 18 år nästa 6×5 – + 20 familiemedlemmar fr. Somalia osv. Snacka INTE om fientligheten – det är konkreta hot mot svensk samhälle som vi alla får betala dyrt – våra svinpolitiker ser till sitt lilla – pensioner, förmånner – avgångsväderlagen mm mm. BRA att SD rör om i soc dem – v – moderaters mm grytor.
  Vi alla måste gjöra något – inte vänta att andra hjälper oss. Är invandrare – ej rasist MEN vill INTE hava utbreda muslimska enklaver här!!!!!!!!!!!! Vill dom vara här – får dom dansa efter VÅR pipa. Slut o punkt!!!!!!!!!!!!!!! MED EUROPEISK KULTUR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 6. 12 juni, 2011 kl. 15:51

  GÅ IN PÅ NEDANSTÅENDE VIDEOLÄNK OCH SE HUR DET ÄR I ENGLAND, REPORTAGE FRÅN ENGLAND CNN.

  HOPPAS DET INTE BLIR LIKA I SVERIGE.

 1. 28 september, 2010 kl. 03:49
 2. 28 september, 2010 kl. 05:43
 3. 26 november, 2011 kl. 22:39
 4. 27 november, 2011 kl. 03:30
 5. 28 oktober, 2015 kl. 00:52
 6. 4 november, 2015 kl. 05:11

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: