Hem > Uncategorized > Gilla läget

Gilla läget


.

.

Stoltare än AB:s ansvarige utgivare Jan Helin är det svårt att bli. Tänk vad många som råkat klicka i rätt valruta. Konstigt att det inte fanns några val-alternativ – om vi nu har den rätt att vara olika som Helin förespråkar. Troligen vill Helin att AB:s omröstning ska ersätta valresultatet. Troligen finns då bara ett valalternativ. Ja – varför rösta alls? Helin vet bäst.

Hur många som klickat ”rätt” är dock osäkert: 100 klick per person ökar ju på utfallet. Dessutom kan AB själva gå in och lägga på 20 000 eller så.

Märkligt att man inte har fler underskrifter än 350 000 onsdag 22/9 (om man nu har det). När man betänker att 94,2% av det röstande folket röstade på andra partier än på SD.

Det kanske inte är så helt med enigheten – förlåt oenigheterna?

Märkligt även att Helin inte lade ner samma krut på att bringa de rödgröna till seger. ”Oberoende socialdemokratisk” som AB ska vara. Om fler röstat rödgrönt hade kanske aldrig SD kommit in. Mmm, just det.

Huruvida klicket är emot Sverigedemokraterna är dock oklart. ”Vi är emot främlingsfientlighet” är inte helt explicit i det här fallet. Skulle vi ha klickat för motsatsen?! Helins egen agenda står dock skriven på ett helt annat ställe än valrutan. Där framgår att Helin är emot SD. Kryssar du för att du är emot främlingsfientlighet så kryssar du också för att du är emot SD. Enligt Helin.

Är SD främlingsfientliga? Eller vill de bara ha en mer restriktiv invandring? Är de för att vi ska ha en gemensam lagstiftning med likhet inför lagen? Är Helin emot att vi ska ha gemensam lag ? Med likhet inför lagen? I så fall: vilka alternativa lagar ska gälla parallellt med de svenska? SHARIA?

Törs du, så kolla själv vad Sverigedemokraterna står för. Akta dig för vänsterextrema AFA och allmänextremtkriminella Original Gangsters, bara. De attackerar alla som ens pratar med en Sverigedemokrat. Utrusta dig gärna med lagliga självförsvarsutensilier innan du går ut, ifall du skulle råka språka med en SD:are i Konsum-kassan och OG dyker upp.

Tror inte det är lönt att ställa frågan till Jan Helin. Han har Bestämt Sig. Och det har alla ”VI”, enligt Helin.

Precis som en enpartiregim i parlamentet, så finns det bara ett alternativ att välja. Kanske enklast så. Helins eget ”vi” är ju så korkat.

Nästa steg är att införa märkning av SD:arna så ”vi” vet att ”vi” kan göra vad ”vi” vill med dem. Återstår bara en sak att säga:

Heil Helin!

.

Här får du rösta (alldeles själv):
JAG är förstås emot främlingsfientlighet (krävs för svar – sorry – fast testa om det går att svara i alla fall…).
JAG anser att alla människor i Sverige ska ha samma lagar. Eller inte. Eller nåt.

.
Anmärkning:
Visst får man vara olika. Självklart. Varför i helvete skulle man INTE få vara det? Ska man behöva rösta därom? Flertalet av oss är faktiskt främlingar för varandra. Fientliga blir vi väl inte för att inte alla vi inte känner inte kommer hem just till oss. Eller? Vi är olika även utan ”främlingsfientlighet”. Det går aldrig att ändra.

Ja, såvida man inte köper de av Aftonbladets Jan Helin förespråkade skönhetsingreppen, förstås. Restylera Sverige…

ab

Annonser
Kategorier:Uncategorized
 1. Rulle
  25 september, 2010 kl. 20:33

  En kollega som är mycket aktiv MP fantast skröt idag om hur hon klickat 4 gånger från olika datorer olika dagar.

  Siffran, som är sensationellt låg från början med tanke på hur massivt den har pushats i snart 1 vecka, får med fog antas vara ännu lägre i antalet personer som stödjer detta.

  Lite hoppfullt ändå att många inte går på detta sandlådebeteende.

  • 25 september, 2010 kl. 20:43

   Lite vanskligare med presstyckningar än med ordinärt valförfarande. Även om skillnaden tycks ha blivit marginell.

 1. 25 september, 2010 kl. 20:06

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: